avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate pesta porcina
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

pesta porcina

As vrea sa stiu daca exista vreun OUG in ceea ce priveste iesirea din tara a unei persoane cu preparate din carne de porc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 10:19, 27 Decembrie 2018
Ce-au decis autoritatile romane nu e grija cea mai mare, ci ce au decis alte tari, in care va duceti. In momentul in care ati trecut granita, autoritatile romanesti si-au luat mana de pe dvs. si raspundeti personal conform legislatiei din acele tari.
Ultima modificare: Joi, 27 Decembrie 2018
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pesta porcină. are dsv, sau oricare altă autoritate a statului, dreptul să intre în curtea mea să împuște un porc, fără mandat de percheziție? vicky2015 vicky2015 are DSV dreptul sa intre in curtea mea sa impuste un porc, fara mandat de perchezitie? sau orice alta autoritatie a statului? multumesc! (vezi toată discuția)
Alcoolemie peste limita legala, amenda administrativa-pasaport compromis Professional_Sream Professional_Sream Buna ziua. In urma cu 6 luni am fost depistat de catre o patrula de politie ce mi-a recoltat probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. In urma acest ... (vezi toată discuția)
Procura carte de identitate ioanapasisneac25 ioanapasisneac25 buna ziua.Ma numesc Ioana stau in Franta si trebuie sa merg in tara ptr ca in luna ianuarie mi-a expirat buletinul.as avea doua intrebari :ar fi probleme la ... (vezi toată discuția)