avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarare judecatoreasca

daca sotia nu respecta hotararea judecatoreasca de a-mi da fetele in data de 26 .12.2018 cum procedez verbal mi_a spus ca nu imi va da fetele
problema e ca hotararea e doar pe net nu am act scris
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 00:15, 26 Decembrie 2018
Scoateți certificat de grefa și mergeți la un executor judecătoresc cu certificatul
In 26 12 nu se misca nimic in tara,eventual incercati sa dovediti refuzul mamei .Ulterior va adtesati unui executor si in functie de evolutia situatiei alegeti optiunile potrivite.
In 27.12 este zi lucrătoare
Sentinta e executorie, meegeti la usa, chiqr si fara sentinta, o copie dupa portal.Sunati la politie, faceti plangere.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mesaj se specifica data de 26 .12.

avocatmaria a scris:

In 27.12 este zi lucrătoare

Alte discuții în legătură

Contestare proces verbal fara recuperarea permisului de conducere eugen_2 eugen_2 Am facut contestatie impotriva procesului verbal prin care am fost amendat si mi s-a suspendat permisul 30 zile. Astazi este a 15-a zi, ultima zi de ... (vezi toată discuția)
Reintegrare in locuinta lupianca lupianca Buna ziua, am nevoie de un sfat. Mi s-a aprobat cererea de reintegrare in locuinta comuna din iunie, sotul meu a zis mereu ca el nu are nimic impotriva sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru gemeni - am castigat doua procese, cum imi recuperez banii? simonaaerdoc simonaaerdoc Buna ziua, Am vazut ca subiectul la care eu sper sa primesc un raspuns a mai fost discutat in 12 - 13.01.2012, dar mai eu mai am si alte nelamuriri. Sunt ... (vezi toată discuția)