avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Salarii nete construcții >500€ conf noii ordonanțe ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Salarii nete construcții >500€ conf noii ordonanțe adoptate vineri 21 dec

Conform ordonanței prezentate unele dări la stat vor fi considerabil diminuate, dar totuși având în vedere ca aceste contribuții au fost trecute la angajat asta determina creșterea implicit a salariilor nete care în prezent depășesc pragul de 500€?

Mai concret, toate salariile din construcții vor creste? Sau doar minimul?
Diminuarile de taxe le vor simți doarangajatorii, nu și angajații?
Salariul brut se va modifica în vreun fel dacă aceste taxe scad?

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa in salariu ? HYP HYP Buna ziua, Va rog sa-mi precizati care este procedura pentru \"mutarea\" tichetelor de masa in salariul si daca este avantajoasa pentru angajat. Pe un ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil pentru lucrator in constructii nimenea nimenea Buna ziua! Conform OUG 114/2019 salariatii din domeniul constructiilor beneficiaza incepand cu data de 01.01.2019 de anumite beneficii( salariul minim 3000 si ... (vezi toată discuția)
Modificari salariale snowgirl19 snowgirl19 Buna ziua! Am si eu o intrebare. In urma modificarii procentului la sanatate au rezultat diferente la salariul net intre luna iulie si lunile precedente. In ... (vezi toată discuția)