avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va salut!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va salut!

Bună seara! Am un dosar penal, find pentru consumul de Cannabis în trafic, mi sa suspendat permisul, mi sa recoltat probe biologice, după ce mi a ieșit rezultatul de la INML care nu l știu dacă se afla negativ-pozitiv am primit prin posta cum sa ma prezint la politie ma poate ajuta cineva sa inteleg la ce ma pot aștepta dacă în ce am primit scrie: soluționarea cu celeritate a cauzei?
Cel mai recent răspuns: GeorgeMarafet , utilizator 10:00, 29 Decembrie 2018
Nu vreti sa spuneti mai exact ce anume ati primit? este o citatie in calitate de suspect?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Decembrie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cel mai probabil pentru declaratii, si pe urma dosarul va merge la parchetul de pe langa tribunalul judetului dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Decembrie 2018
S.C PGH Enterprise Telecom S.R.L, Consultant de business
A fost atasata la dosar avuta in vedere la solutionarea cu celearitate a cauzei urmand sa va prezentati la sediul brigazi rutiere de politie"
Asta i tot ce scrie, sa inteleg ca e de bine ca mentioneaza faptul cu solutionarea cu celearitate a cauzei?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu vreti sa spuneti mai exact ce anume ati primit? este o citatie in calitate de suspect?

Daca dosarul ar ajunge la parchet, am vreo sansa pentru clasarea la dosar?

PGH Enterprise Telecom S.R.L a scris:

Cel mai probabil pentru declaratii, si pe urma dosarul va merge la parchetul de pe langa tribunalul judetului dvs.

Daca exista probe pentru ce sunteti acuzat, nu. Se va incepe urmarirea penala .

Alte discuții în legătură

Consumul de cannabis GeorgeMarafet GeorgeMarafet Va salut, din data de 29.10.2018 am fost oprit de un filtru de politie unde am fost acuzat ca am inhalat dintr o țigară cu marijuana, mi sa facut un test de ... (vezi toată discuția)
Salutare! GeorgeMarafet GeorgeMarafet Va salut, în data de 19 Octombrie 2018 am fost oprit de un filtru de politie unde am fost testat pentru alcool rezultatul a fost 00:00, după mai multe ... (vezi toată discuția)
Timpul in care inml este obligata sa efectueze un drugtest ?! George C I George C I Exista un termen limita , in care INML are obligatia sa efectueze analizele unui test pentru indentificarea aunumitor substante in sange/urina?Si daca da care ... (vezi toată discuția)