avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt nepot de frate al unei mătuși care nu are copii ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt nepot de frate al unei mătuși care nu are copii și e fără locuință. Am obligații legale față de ea?

Vă rog să îmi spuneți dacă am obligații legale față de o mătușă care nu are copii nici casă, este intr-un azil unde pensia îi acoperă costurile respective. Eu sunt nepot din partea fratelui său, și am lăsat nr.de telefon personal la internarea in azil.Menționez ca am ajutato cu internare de bunăvoie fără nici un beneficiu material. Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 28 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:10, 27 Decembrie 2018
De ce intrebati ?
Fratele ei e intaiul obligat ca banuiesc ca nu are nici sot, asta daca e in viata, daca nu, dvs. dar daca pensia ii acopera cheltuelile.. nu are de ce sa fie cineva obligat sa participe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune testamentara mariaalbu mariaalbu Matusa a lasat un testament pe numele nepotului si fratelui ei.Unchiul,sotul ei a intocmit testamentul numai pe numele cumnatului(fratele sotiei),prin care ... (vezi toată discuția)
Rog urgent informatii despre succesiune/mostenire Corina Macovei Corina Macovei Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: 1. Matusa mea (sora tatalui) a ramas vaduva din anul 2000.Mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Daca mama este dusa la azil, are pensie minima(800 lei) diferenta ... Paica Florica Paica Florica Daca mama este dusa la azil,are pensie minima(800 lei)diferenta ce trebuie suportata de familie(sot si copii)cum se plateste de fiecare in parte?Este diferenta ... (vezi toată discuția)