avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare drept crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare drept crestere copil

Va rog sa ma ajutati la urmatoarea intrebare.Am fost in Somaj,mi-am suspendat veniturile din Somaj si am intrat in Crestere copil,iar sotia mea a beneficiat de Concediul de Maternitate,va rog sa ma ajutati daca eu beneficiez de Icc incepand cu ziua urmatoare celei care sotia a terminat Concediul de Maternitate,daca eu am depus cererea pentru Icc in termen de 60 de zile de la data care a incetat concediul sotiei,sau imi va fi acordat de la depunerea cererii? Va rog sa-mi rspundeti,multumesc
Ultima modificare: Joi, 27 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Doru2 , utilizator 00:57, 29 Decembrie 2018
Incepand cu ziua urmatoare celei care sotia dvs a terminat concediul de maternitate, veti primi indemnizatia pentru CCC.

Cornel Vasile a scris:

Incepand cu ziua urmatoare celei care sotia dvs a terminat concediul de maternitate, veti primi indemnizatia pentru CCC.

Precizez ca in timpul somajului eu am beneficiat si de concedii medicale platite in acea perioada,iar in ziua 57 mi-am suspendat venitul din somaj si mi s-a aprobat cererea de Ccc.Ramane aceiasi situatie? Multumesc pentru ajutorul acordat,si sarbatori fericite
Ramane aceeasi situatie...

Cornel Vasile a scris:

Ramane aceeasi situatie...

Situatia este ca eu am pierdut un proces fata de aceasta speta cu Ajpis Vaslui,ei acordandu-mi dreptul de la momentul depunerii cererii,dar si prima instanta a mentinut ca neintemeiata cererea mea,nu am avut un Avocat.Va intreb daca platesc un Avocat am sanse in Recurs,am castig de cauza? Multumesc
Ce motive a invocat instanta de a dat dreptate AJPIS-ului ?

Cu sau fara avocat nimeni nu va poate spune care va sunt sansele in recurs.

Alte discuții în legătură

Pierdut proces ccc Doru2 Doru2 Cu respect vă rog să mă ajutați la următoarele Am pierdut un proces pe fond față de o instituție publică în speță AJPIS pentru încadrarea eronată ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in somaj! mihaela1905 mihaela1905 Buna ziua, Am fost in concediu de crestere copil pana in martie 2013, apoi am intrat in preaviz la servici, iar din 7 aprilie am intrat in somaj. Mai am ... (vezi toată discuția)
Crestere copil-tatal ema2014 ema2014 Daca se opteaza ca tatal copilului sa merga in crestere copil se mai iau in calcul cele 42 de zile dupa nasterea copilului sau se face suspendarea cu data ... (vezi toată discuția)