avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Când poate ieși mama la pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Când poate ieși mama la pensie?

Mama mea este născută în 1958, are trei copiii. Tatăl meu avea 33 de ani de contribute în grupa a doua de muncă. În martie a murit și mama a luat 6 luni de pensie după el după care ia fost oprită. Aș vrea să știu totuși când poate ieși la pensie?
Cel mai recent răspuns: Gaman84 , utilizator 10:09, 28 Decembrie 2018
Postati-ne :
- data nasterii mamei dvs.
- stagiu de cotizare realizat de mama dvs.

Cornel Vasile a scris:

Postati-ne :

Data nașterii este 31 iulie1958. Iar stagiul de cotizare este de 17 ani.
Mama totuși ar vrea să ia pensia de urmaș de pe urma tatălui meu.

Cornel Vasile a scris:

Postati-ne :

Data nașterii este 31 iulie1958. Iar stagiul de cotizare este de 17 ani.
Mama totuși ar vrea să ia pensia de urmaș de pe urma tatălui meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot iesi anticipat partial la pensie? rbigiu rbigiu Buna ziua! Parintii mei sunt ambii in somaj si au situatii destul de grele si am vrea sa stim cand se pot pensiona anticipat partial. Mama s-a nascut pe 15 ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata? constantin29 constantin29 Buna ziua,mama mea a lucrat 11 si 10 luni la o firma de tesatorie ,avand grupa 2-a de munca. Varsta ei este acum de 58 ani. Intrebarea mea ar fi daca se poate ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata sau pensie anticipata partiala fratiloiulenuta fratiloiulenuta mama mea ;nascuta 17 01 1960.are vechime curata 33 ani 6 luni si 7 zile ,25 ani 7 luni si6 zile grupa a 2 , 1 an si 8 luni somaj ;;la ce varsta poate iesi la ... (vezi toată discuția)