Buna ziua !! Doresc sa stiu dupa o relatie sa spunem concubinaj de 2 ani si 7 luni. noi de la inceputu relatiei am lucrat in italia si tot de la inceput am cazut de acord sa fim separati cu bani cu cheltuielile de interes personal iar cu mancarea am cazut deacord sa facem cuparaturile unu o saptamana iar altu saptamana asa a decurs relatia, Pe timpu relatiei ia trimitandusi cea mai mare parte din bani acasa la fetita ei din alta casnicie cat si la parinti ei restu cheltuindui in inters personal haine garderoba, Eu cu ce am mai avut strans inaite de a o cunoaste cat si in timpu relatie in timpul acesta am strans bani si am mai si imprumutat de la sora mea o parte mica de bani, am reusit sa cumpar o casa. Casa fiind trecuta doar pe numele meu cu intelegerea si dreptate din partea ei ca nu a contribuit finaciar la cumpararea imobilului,Situatia mea finaciara adica de la salariu, cheltuieli transferurile efectuate din Italia in contul meu din Romania cat si cumpararea imobilului toate au fost si sunt inregistrate justificate in arhivele bancilor respectiv italia-Romania iar la scurt timp dupa 7 luni ne-am despartit.
- Doresc sa stiu daca fosta prietena respectiv concubina are vrun drept in instanta asupra imobilului cumparat in caz ca doreste sa il cera in istanta ca acesta fiind cumpart de mine im timpul relatiei, Multumesc anticipat.