avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Promisiuna bilaterala intr rude
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Promisiuna bilaterala intr rude

Buna ziua .Nevasta cu soacra afacut anul 2012 promisune bilaterala vanzare cumparare pt u imobil pret 30000e.Intre timp soacra a decedat .Acuma fratele nevastei mei a dato in judecata promisiuna bil. V. Cumparare pe care afacuto nevasta mia cu soacra.Martori care a fost prezenti cand sa afacut promisiuna ma a santajat si unu a cerut 500e pe care am platit celal alt a cerut 1000 nu le am platit .Fratele nevestei mei a platit pe aman doa martori.La istanta a declarat ca nu avazut pe nevasta mia sii bani .Restu a reconoscut .Spuneti im varog daca promisiune sa anulaza si ce ieste de facut.Multumesc. Scuze de gramatica.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:38, 15 August 2019
Din relatarea situatiei se intelege ca promisiunea nu a fost incheiata la notariat ci a fost incheiata o chitanta de mana cu martori. S-a platit numai un avans sau intregul pret?
Ce este de facut? Sa asteptati hotararea definitiva a instantei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incercarea de a strangula o fetita de 4 ani ContSters167835 ContSters167835 pe data de 15aug 2010 impreuna cu 9 adulti si 6 copii(max10ani)ma aflam la proprietatea unuia,la un gratar,era duminica de la ora 16.Copii se jucau,noi ... (vezi toată discuția)
Doresc sa mi se incredinteze copilul minor, ce pot sa fac? MY MY am nevoie de un sfat,consilierea unui avocat sau sa ma si reprezinte...vreau sa intentez proces fostei mele sotii pentru o educatie intarziata a copilului...am ... (vezi toată discuția)
Mesajul de aur Ares-3 Ares-3 De foarte multe ori am citit in forum raspunsuri care m-au facut sa zambesc sau chiar sa rad datorita umorului de buna calitate pe care-l contineau. Sunt ... (vezi toată discuția)