avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Amenda rovineta
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Amenda rovineta

Buna ziua!As dori sa ma lamuriti cu urmatoarea situatie:
-am achitat prin sms taxa de drum pentru autoturism(rovineta) nu am fost atenta la momentul respectiv la detalii daca este confirmata plata,
Astazi am primit factura de telefon si am vazut cu nu s-a platit prin sms rovineta.Am verificat pe sitte si nu apar ca am rovineta platita.Au trecut 3 saptamani de atunci ,am circulat cu masina in aceasta perioada,E clar ca voi primi proces verbal cu amenda.
Intrebarea mea este :-voi primi mai multe procese verbale de pe unde au fost camere de filmat sau voi primi doar unul singur?
-care este sanctiunea?
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:05, 28 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform dispozitii in vigoare autoritatea in drept are dreptul sa emita un singur PV contraventie pentru indiferent cate treceri au fost realizate pe parcursul unei luni calendaristice
In termen legal CNADNR va comunica PV contraventie pentru plata sanctiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi rovineta electronica PUCU PUCU Am primit 2 procese verbale de constatare a contraventiei pentru lipsa rovinetei, au fost intocmite in aceiasi data la diferenta de 30 min. de doi agenti ... (vezi toată discuția)
Rovigneta neplatita cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Astazi am constatat ca nu am platit rovigneta auto care a expirat la sfarsitul lunii august 2017. Inca nu am primit nici un proces verbal de ... (vezi toată discuția)
Taxa vignieta Horea52 Horea52 Am uitat pur si simplu sa platesc vignieta 2 luni jumate (iulie-aug si sep 2016).Bineinteles ca imediat ce am realizat ca nu am vignieta am cumparat una anuala ... (vezi toată discuția)