avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Achizitii de masini second hand cu marja
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Achizitii de masini second hand cu marja

Buna ziua,am o societate neplatitoare de tva care a achizitionat pentru a revinde,masini din UE,furnizorul avand cod valid de tva,factura de achizitie fiind cu marja,iar facturile de comision si transport fiind cu tva.In acest caz,ce obligatii am ?cum inregistrez factura de achizitie?dar la in cazul in care obtinem codul special de tva?Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Baza impozabila tva operatiune triunghiulara/regim special second hand miha1978 miha1978 Buna ziua! Va solicit ajutorul in legatura cu doua situatii: 1. O firma din Romania achizitioneaza masini second-hand din Germania si le revinde in Franta. ... (vezi toată discuția)
Vă rog să mă ajutați cu niște lămuriri într-o speță legată de achiziții intracomunitare de bunuri cu marja și servicii IVANIULIANA23 IVANIULIANA23 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: am o microintrepridere neplatititoare de tva in Ro, dar cu cui special care face achizitii de marfa ... (vezi toată discuția)
Tva achizitii masini second hand Dl_Sandu Dl_Sandu Un I.I. neplatitor de TVA achizitionez masini second hand din UE .Sunt obligat sa ma inregistrez ca platitor TVA pentru achizitia si vanzarea de masini ? ... (vezi toată discuția)