avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ANAF SI CNAS
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ANAF SI CNAS

Buna ziua. Cum se afla online daca ai platit tot la CNAS? Chiar e necesar sa merg la sediu sau se poate afla online?
Pentru a afla evidenta platilor, am creat cont, am descarcat certificatul. Apoi? e ceva ce personal nu inteleg
Cel mai recent răspuns: Samio , utilizator 12:48, 29 Decembrie 2018
Da, mergeti la ei.
Multumesc pentru raspuns. E trist rau. La ce mai exista 'spatiul privat virtual'/acces buletin etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine de la anaf un document prin care sa arate ca( ... Danut57 Danut57 Cum pot obtine de la ANAF un document prin care sa arate ca( nu ) am datorii la stat? (vezi toată discuția)
Angajatorii mi-au plătit la zi contribuțiile sociale? guryy guryy Sunt salariat din anul 1984.Vreau sa-mi spuneti si mie cum aflu daca in tot acest timp angajatorii mi-au plătit la zi contribuțiile sociale.Va multumesc. (vezi toată discuția)
Declaratia 260 si efectuarea platii ladyana ladyana Buna ziua, Am primit prin e-mail de la Fisc, decizia de impunere pt. venituri din cedarea folosintei bunurilor(respectiv din chirie apart.)cat si pt. ... (vezi toată discuția)