avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Virament plata apartament in cont Anglia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Virament plata apartament in cont Anglia

Buna ziua,
Ma intereseaza daca pot vinde apartamentul meu din Romania, prin programul prima casa, iar banii sa imi fie virati direct in contul meu din Anglia, ce costuri sulpimentare implica (daca) si cine e responsabil de costurile respective, eu sau cumparatorul. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:35, 29 Decembrie 2018
Banii vor fi virati de banca.
Banca o sa ofere toate detaliile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea unui imobil asupra caruia exista o ipoteca za_raptor za_raptor Buna ziua, Am gasit un imobil pe care vreau sa-l cumpar prin programul Prima Casa si care indeplineste toate criteriile pe care le aveam pentru ... (vezi toată discuția)
Imputernicire vanzare-procura speciala emanuellen emanuellen Buna ziua, La un apartament fiica mea e proprietara eu mama,am uzurfruct. Am dori sa vindem. Avind in vedere ca nu traim in Romania,cu cine si cum ar fii ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa ContemporaryCaveman ContemporaryCaveman Buna Ziua, Mi-ati putea spune, va rog, cam in ce consta programul \\\\"Prima Casa\\\\"? Am un imobil pe numele meu, iar cumparatorul vrea sa mi-l cumpere ... (vezi toată discuția)