avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imputernicire vanzare-procura speciala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imputernicire vanzare-procura speciala

Buna ziua,

La un apartament fiica mea e proprietara eu mama,am uzurfruct.
Am dori sa vindem.
Avind in vedere ca nu traim in Romania,cu cine si cum ar fii bine sa intocmesc o imputernicire ca persoana respectiva sa se ocupe de vinzare ca si un reprezentant al nostru,fara ca sa aibe ocazia sa-si insuseasca bunul??
multumesc
Cel mai recent răspuns: emanuellen , utilizator 12:34, 29 Iunie 2013
Buna ziua,
Puteti imputernici pe oricine va este de incredere solicitand ca pretul sa fie virat intr-un cont pe care-l doriti dumneavoastra.
In aceasta situatie imputernicitul semneaza actele cu cumparatorul in banca cand banii s-au virat.
av. Gabriel Klein kiritescu
Multumesc,dar cu oamenii de incredere e plin podul..eu as vrea sa stiu formula cum pot sa imputernicesc pe cineva sa aibe drept la vinzare dar totodata sa nu isi insuseasca bunul..si sa ma trezesc ca nici nu am avut casa..:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cote mostenire stelicad stelicad Tatal meu de 74 da ani vrea sa se racasatoreasca. El are o casuta pe un teren pe care eu l-am primit prin cedare de la un prieten al meu care este stabilit in ... (vezi toată discuția)
La multi ani 2017! Gabriel Klein Kiritescu Gabriel Klein Kiritescu Va doresc numai bine si sanatate tuturor in anul care vine! av. Gabriel Klein Kiritescu =D> :frantic: =D> (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv sa ContSters22096 ContSters22096 cum se modifica actul constitutiv intr-un SA? se poate ca actionarii (persoane juridice straine) sa imputerniceasca cate o persoana fizica romana pentru orice ... (vezi toată discuția)