avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț

Bună ziua, sunt căsătorită de 9 ani cu un cetățean englez. Am locuit în Anglia 4 ani iar din 2013 locuim în Timișoara. Soțul are permis de ședere pe 10 ani(reînnoit anul acesta), nu lucrează dar are pensie iar casa e cumpărată împreună, sub legea românească. Am decis să divorțăm însă își face griji întrucât nu știe dacă mai poate locui aici sau nu. Aș vrea să mă lămuriți în această privință. Poate locui în continuare în România chiar dacă este divorțat?
Vă mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Decembrie 2018
julia72, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:51, 29 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deocamdată nu ar avea probleme.
Depinde ce va face UK în continuare cu iesirea din UE dar va putea sa se descurce si ulterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama romanca cu copil de englez/drepturi si beneficii in uk tinanina81 tinanina81 O zi buna tuturor! caut un sfat sau o indrumare in problema mea: sunt cetatean roman, stau in uk de 18 luni si am un baietel de 4 luni cu un cetatean englez, ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)
Drept de munca si card de rezidenta chonkar chonkar Buna ziua, am citit multe dintre raspunsurile si intrebarile dvs pe net, am citit si legile de pe Oficiul de imigrari roman, dar nu m-am lamurit. Va rog daca ... (vezi toată discuția)