O prietena din Iasi ma intreaba daca mai primeste indemnizatie de crestere a copilului(la anul), in cazul in care are venituri din cedarea folosintei bunurilor(1 locuinta).
M-am interesat un pic pe internet si am vazut ca scrie ceva de suma de 3000 RON/an.
In primul rand, mi se pare penibil, ca atunci cand beneficiezi de indemnizatie de crestere a copilului, sa nu poti sa mai ai si alte venituri, precum cea din cedarea folosintei bunurilor, mai ales ca persoana respectiva chiar va sta sa ingrijeasca copilul, nu se va duce nicaieri sa mai munceasca pentru un alt venit.
In al doilea rand, nu am inteles cat are voie mai exact sa faca venit pe 1 an, din p.d.v.d al brutului/netului, adica, daca ar vrea sa dea in continuare in chirie respectiva locuinta, cu cat ar trebui sa inchirieze mai exact pe luna ? 3000/12 = 250 RON/luna ?
Unde se pot face propuneri sa se creasca acea suma penibila de 3000 RON/an ? Pana la urma e vorba de orice alte venituri. Ar fi culmea sa te trezesti ca trebuie sa dai inapoi banii din indemnizatii pentru ca ai indraznit sa mai ai cumva si alte venituri.