Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: In 2014 am vandut un autoturism avariat in urma unui accident rutier si am cumparat un altul la mana a doua.M-am prezentat la primarie sa ma inregistrez cu autoturismul cumparat si sa il scad pe cel vandut.Functionarul primariei mi-a inregistrat autoturismul cumparat dar pe cel vandut nu mi l-a scazut din motiv ca nu am platit impozitul la zi.Acum in 2018 am platit 1500ron din totalul de 2100 ron si tot nu a vrut sa imi scada autoturismul vandut dupa ce m-a trimis sa refac contractul de vanzare din motiv ca din 2016 s-a schimbat legea si contractul din 2014 nu mai este valabil.Dupa ce mi s-a calculat in continuare 4 ani impozit pe un autoturism de care nu mai beneficiez ,nu inteleg de ce imi spune ca legea nu-i permite sa ma scada.Eu cred ca este interesul sa imi mai calculeze in continuare impozit.Ce pot face si vreau sa stiu care este legea care nu permite scaderea autoturismului din motiv ca nu am achitat asa zisa suma de impozit calculata.
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu este vorba despre interesul personal al inspectorului autoritatii fiscale
Vehiculul este notat pe rolul dv fiscal iar baza tehnica nu permite radierea decat in momentul in care nu exista debite in urmarire si exista depuse documente justificative
Impozit auto
puni
Buna ziua, as dori sa-mi spuneti ce este de facut in urmatoarea situatie: fratele meu a inregistrat la primarie o masina saab in anul 2011 pe numele tatalui ... (vezi toată discuția)