avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie cretere copil vs srl
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie cretere copil vs srl

Buna ziua! In iulie urmeaza sa nasc si sa intru in CCC, luand indemnizatie pentru cele 12 luni lucrate in ultimele 24 anterior nasterii copilului, Sotul meu doreste sa isi deschida un srl pe numele lui (o mercerie online cu sediul acasa) in luna ianuarie 2019. Afecteaza acest lucru cu ceva viitoarea mea indemnizatie? Firma va fi pe numele lui si el va fi singurul angajat/administrator. Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 30 Decembrie 2018
Izabela2018, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:29, 30 Decembrie 2018
Dreptul dvs de a beneficia de indemnizatie pentru CCC nu este afectat de infiintarea unui SRL de catre sot.
Ultima modificare: Duminică, 30 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație creștere copil Ionut 21 Ionut 21 Bună ziua! Sunt însărcinată și urmează să nasc în luna mai 2019. Pot beneficia de concediu de creștere a copilului dacă în ultimii 2 ani anteriori ... (vezi toată discuția)
Ccc deeatudor deeatudor Buna seara, sunt insarcinata in 4 luni, incepand cu data de 1 mai 2019, am demisionat, am lucrat la acelasi angajator perioadara martie 2016-mai2019. Acum nu ... (vezi toată discuția)
Luna tatalui. primul copil s-a nascut in ianuarie 2020, iar cel ... adp123 adp123 Luna tatalui. Primul copil s-a nascut in ianuarie 2020, iar cel de al doilea in iulie 2021. Am amanat luna tatalui pt finalul concediului de crestere celui de ... (vezi toată discuția)