avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum de servitute

Problema mea este urmatoarea: am construit o casa pe un teren , unde conform PUD-ului am lasat drumul de acces prevazut pe Primarie. Suntem numarul 2 pe strada noastra. Primii vecini (un bloc de 10 apartamente) sustin ca drumul este al lor - drum privat, iar noi si ceilalti vecini nu avem dreptul sa trecem.Au pus chiar si o bariera. In extrasul CF scrie drum de servitute. Avem sau nu avem dreptul sa folosim acest drum?

Alte discuții în legătură

Drum acces Problema mea este urmatoarea:suntem proprietarii unui teren pe care am inceput constructia unei case. In PUD si toata documentatia, este prevazut drum la unul ... (vezi toată discuția)
Cerere de servitute si vanzare imobil ContSters266963 ContSters266963 Buna ziua, As dori sa vand apartamentul si vreau sa stiu daca situatia de mai jos constitue litigiu pentru imobilul vandut si daca pot vinde apartamentul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. sunt nou pe grup și as avea și eu nevoie de un ... Ionut2021 Ionut2021 Bună ziua. Sunt nou pe grup și as avea și eu nevoie de un sfat. Strada unde locuiesc este formata din 2 fundacuri cu 2 nume de străzi diferite delimitata ... (vezi toată discuția)