Bună ziua. Sunt nou pe grup și as avea și eu nevoie de un sfat. Strada unde locuiesc este formata din 2 fundacuri cu 2 nume de străzi diferite delimitata de o bariera. Partea de la vale de bariera sunt câteva blocuri, la care vecinii nu ne dau voie sa circulam pe acolo spunând ca este proprietate privata, dar ei circula pe partea noastră de drum, acționând bariera. Țin sa precizez ca vizavi de noi mai sunt 2 blocuri construite de aceleași constructor, care împreună cu noi vecinii am dori ca în dreptul barierei sa putem instala cativa piloni pentru a bloca accesul auto pe calea noastră de acces. Noi din auzite știm ca doar un bloc ar avea acces pe strada noastră, restul blocurilor din partea opusa barierei au calea de acces pe celalalt fundac. Mulțumesc frumos.
singura varianta este sa verificati actele cadastrale.....acolo scrie exact ce e in proprietate,ce e drum de servitute etc
trebuie sa va asigurati ca sunteti singurii proprietari pe acel drum inainte de instala piloni
Drum servitute
murale
Buna ziua,
Am si eu o intrebare. Recent am achizitionat un apartament si cotele de teren aferente + portiunea de drum. Mi s-a spus ca va fi drum privat si ... (vezi toată discuția)