avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... radiere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

radiere

in 2007 o administratie locala mi-a radiat o suprafata de teren fara consimtamantul meu si am fost instintat abia dupa 4 ani .
este posibil ca acum sa mai pot obtine terenul in instanta ?
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 21:20, 30 Decembrie 2018
Depinde cu ce titlu s-a realizat "radierea." Puteti ataca acel titlu in termenul mentionat in cuprinsul documentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pamant andrei120819 andrei120819 buna ziua am si eu o intrebare in 2007 o administratie locala mi-a radiat o suprafata de teren fara consimtamantul meu si nu am fost anuntat in 30 de zile ci ... (vezi toată discuția)
Atacarea unei hotarari a consiliului local camely07 camely07 Sunt consilier juridic stagiar la o societate mare si am o cauza mai complicata. Noi am obtinut o centrala termica prin aport in natura adus de Consiliul Jud. ... (vezi toată discuția)
Amenzi primite de la o masina vanduta Ruxa Ruxa Buna ziua, Am si eu o problema. Acum 2 ani, am vandut o masina unei doamne. Am fost la politie, am facut actul de v-c, am radiat-o de la Circa Financiara ... (vezi toată discuția)