avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pamant

buna ziua am si eu o intrebare
in 2007 o administratie locala mi-a radiat o suprafata de teren fara consimtamantul meu si nu am fost anuntat in 30 de zile ci dupa 3 ani cand am facut demersurile ca mostenitor pentru titlul de proprietare .
Este posibil sa mai fac ceva pentru a obtine terenul acum dupa 12 ani ?
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 15:23, 31 Decembrie 2018
Pe ce motiv s-a realizat "radierea"?
Radierea s-a realizat pe propunerile administratiei locale in 22.05.2007 si am primit actul de instintare prin mai 2010
Pe actul de instintare scrie ca se poate apela la judecatorie in 30 de zile , dar nefiind instintat nu am avut cum sa fac acest lucru
Se mai poate face ceva ?

Ionita Cristina Avocat a scris:

Pe ce motiv s-a realizat "radierea"?

Ultima modificare: Luni, 31 Decembrie 2018
andrei120819, utilizator
Trebuia sa il atacați in termen de 30 de zile după ce ati aflat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere Adiduru Adiduru in 2007 o administratie locala mi-a radiat o suprafata de teren fara consimtamantul meu si am fost instintat abia dupa 4 ani . este posibil ca acum sa mai ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac in situatia in care un vecin detine mai multa suprafata ... ovidiuss1974 ovidiuss1974 Ce pot sa fac in situatia in care un vecin detine mai multa suprafata teren decat in titlul lui de proprietate existent si vrea sa imi mai ia in plus si din ... (vezi toată discuția)
Va expun o speta mai ciudata: cineva vinde casa + teren extravilan ... ovidiuss1974 ovidiuss1974 Va expun o speta mai ciudata: Cineva vinde casa + teren extravilan in anii 80 cu specificatia in actul de vanzare a art 30-32 legea 58/1974 , dar si cu ... (vezi toată discuția)