avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cineva a făcut un cont pe Facebook cu poza unui ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cineva a făcut un cont pe Facebook cu poza unui prieten și l-a făcut de râs cu comentariile. Ce măsuri se pot lua?

Cineva a luat poza la un prieten de pe Facebook și și-a făcut cont cu poza lui cu alt nume și postează pozele lui cu critici dure și la făcut de râs și a comentat la toti prieteni lui de Facebook ce masuri poți lua cum să-l pedepsească pe făptaș dacă îl găsește
Ultima modificare: Luni, 31 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: florinm. , utilizator 23:00, 31 Decembrie 2018
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand, sesizare la FB privind furtul de identitate/raportare cont fals. Au o procedura speciala, cititi regamentul FB.

In al doilea rand, i-as face plângere pana si as cere despăgubiri în cadrul dosarului penal.
Ultima modificare: Duminică, 30 Decembrie 2018
Ionita Cristina Avocat, Avocat


,,1Anonim a scris:

ce masuri poți lua cum să-l pedepsească pe făptaș dacă îl găsește


Nu-l poate pedepsi în niciun fel, pentru că nu ne facem singuri dreptate. Modalitățile de rezolvare a problemei au fost expuse mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire cybernetica, furt de identitate MariaA12 MariaA12 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu informatii in urmatoarea problema:fostul iubit si a asumat identitatea mea pe facebook,publicandu mi datele personale ... (vezi toată discuția)
Hartuire minor dragalinamihaela dragalinamihaela Am o fata de 17 ani care e agresata pe facebook cu tot felul de mesaje urate si comentarii la fotografii foarte injositoare si nu stiu cum sa intervin.Eu sunt ... (vezi toată discuția)
De un an sunt hărțuită pe facebook, aproape constant, de o persoană care pare că are tulburări psihice. pot să fac ceva concret ca să înceteze această situație? Camelia2312 Camelia2312 Buna ziua, De 1 an an de zile, cu pauze, ce e drept, sunt hartuita on-line pe facebook, imi agreseaza insulte ( pe profil sau personal, dar si in grupuri ... (vezi toată discuția)