avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț la notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț la notar

Buna ziua! Am o intrebare:
1 Dacă eu si sotul divortam de comun acord la notar având un copil de 1 an si 6 luni,ancheta socială se face atat la domiciliul custodian cat si la cel necustodian? Sau doar la primul? Multumesc pt răspunsuri!

Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:28, 31 Decembrie 2018
Buna ziua,
Ancheta sociala se face atat la domiciliul tatalui cat si al mamei.
Nu uitati ca exercitarea autoritatii parintesti se face de ambii parinti doar domiciliul este stabilit la unul dintre ei.
Parintele la care nu este stabilit domiciliul sa solicite sa se stabileasca un program de vizitare.
CUSTODIA este specifica lucrurilor nu fiintelor iar copilul este o fiinta nu un lucru!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna custodie totala? kriss_kriss06 kriss_kriss06 buna ziua,as vrea sa stiu ce obligatiuni ii revin tatalui copilului prin acest divort cu custodie totala si cat poate face parte din viata copilului? (vezi toată discuția)
Probleme custodie copil PAVEN ANA MARIA PAVEN ANA MARIA As dori sa va cer sfatul intr-o problema de familie. Sora mea a divortat in urma cu doi ani obtinand custodia deplina asupra copilului , care anul acesta ... (vezi toată discuția)
Divort copil 1 an si 10 luni Lucyaly Lucyaly Buna ziua...intentionez sa divortam la notar prin comun acors..avem un copil de 1 an si 10 luni. Am cateva intrebari: programul de vizitare pt tata de cine va ... (vezi toată discuția)