avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Informatii
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Informatii

Buna ziua. Doresc sa deschid un magazin de suveniruri in orasul in care locuiesc, cu imagini ale clădirilor reprezentative, statui, biserici imprimate pe tricouri, hanorace, cani si altele. Am nevoie de licențe sa pot imprima si vinde aceste produse, trebuie plătit undeva pentru a putea face asta? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 18:44, 3 Ianuarie 2019
E o chestie cu libertatea de panorama, drepturile de autor pentru poze expira la 70 de ani dupa moartea arhitectului (asta presupunand ca faceti singur pozele). Daca sunt desene, drepturile de autor le are desenatorul.
Ultima modificare: Joi, 3 Ianuarie 2019
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tricouri copywright geudet geudet Buna ziua, am o mica afacere, personalizare tricouri, cani, sepci, diverse si doresc sa aflu ce trebuie sa fac pentru a avea dreptul de a pune pe un ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata mitazizu mitazizu in ce conditii(persoana fizica sau juridica)pot utiliza o imagine(poza unui monument),ca marca inregistrata pe anumite produse (tricouri ,sepci, ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor poze llukas llukas Am gasit pe internet site-uri care vand imagini dar nu iti ofera dreptul de a le imprima pe diferite obiecte pentru vanzare. Daca cumpar aceste imagini si le ... (vezi toată discuția)