avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... marca inregistrata
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

marca inregistrata

in ce conditii(persoana fizica sau juridica)pot utiliza o imagine(poza unui monument),ca marca inregistrata pe anumite produse (tricouri ,sepci, brelocuri).doresc daca se poate sa am drepturi exlusive supra imaginii respective
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:06, 11 Ianuarie 2014
Trebuie sa platiti drepturi de autor artistului/arhitectului, daca aceste imagini nu au intrat in domeniul public. Mai multe despre asta pe www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tricouri copywright geudet geudet Buna ziua, am o mica afacere, personalizare tricouri, cani, sepci, diverse si doresc sa aflu ce trebuie sa fac pentru a avea dreptul de a pune pe un ... (vezi toată discuția)
Informatii CosminA26 CosminA26 Buna ziua. Doresc sa deschid un magazin de suveniruri in orasul in care locuiesc, cu imagini ale clădirilor reprezentative, statui, biserici imprimate pe ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare GEORADU1971 GEORADU1971 cum pot beneficia de o sponsorizare pentru achizitionarea de proteze auditive pentru un copil minor,prin contract de sponsorizare sau de mecenat ? M-i s-a ... (vezi toată discuția)