avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen cat E fara C
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen cat E fara C

Salut ! Am inceput școala de șoferi pentru catg. C+ E am luat proba teoretică pentru C și aș vrea să știu dacă pot susține proba teoretică și pentru E înainte să dau traseul pentru C !?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:58, 8 Ianuarie 2019
Nu exista categoria E.
Cu permis categoria C puteti tracta o remorca a carei masa maxim autorizata nu depaseste 750 kg. Cu permis categoria CE puteti tracta o remorca a carei masa maxim autorizata depaseste 750 kg.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis categoria b + remorca tandem, ansamblu < 3500 kg user-isha user-isha Buna ziua, Lucrez si locuiesc in Germania. Posed un autoturism de maxim 2000 kg (masa proprie si incarcatura) care are voie sa tracteze o remorca de maxim ... (vezi toată discuția)
Autoturism mma 2500 kg+ platforma 2700 kg mma? justskyzzo justskyzzo Buna tuturor, Am cautat pretutindeni dar nu gasesc nimic mai detaliat in privinta remorcarii unei platforme auto.Din start permisul imi va permite lucrul asta ... (vezi toată discuția)
Pentru obtinerea categoriei trebuie sa sustii si proba practica? andrei021 andrei021 Momentan detin permis cu categoria B.As dori sa iau si BE. Intrebarea e: ca sa obtin si E-ul trebuie sa sustin si o proba practica sau doar cea ... (vezi toată discuția)