avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vaduva mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vaduva mostenire

Sunt vaduva, sotul meu a decedat si succesiunea s-a desfasurat fara complicatii. Sotul meu are copii din alta casatorie. Eu am copii din alta casatorie.
Intrebare: cand eu voi deceda, copiii sotului ma vor mosteni daca nu ma recasatoresc??
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:16, 3 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va mostenesc nicicum, nu conteaza daca va recasatoriti sau nu. Doar copiii dvs va mostenesc.
Daca vreti sa lasati ceva si copiilor sotului, puteti face testament, scrieti acolo ce lasati si cui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum impiedic mostenitorii viitoarei sotii sa ma mosteneasca? DoruD DoruD Ce solutii am, daca ma recasatoresc, ca mostenitorii viitoarei sotii sa nu participe la succesiunea dupa mine? Dar ea sa beneficieze de habitat in casa mea de ... (vezi toată discuția)
Intrebare succesiune unchiul meu mi-a lasat un testament la notar ... Antik Antik Intrebare succesiune Unchiul meu mi-a lasat un testament la notar si m-a instituit legatar universal ,unchiul a decedat in 2023 . Unchiul meu era vaduv ... (vezi toată discuția)
Drept sotie din a doua casatorie constantin29 constantin29 Buna dimineata,am si eu o intrebare,ce drept are sotia supravietuitoare in momentul succesiunii dupa sot ,la mostenirea sotului din prima casatorie?ea s-a ... (vezi toată discuția)