avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate

Buna ziua! În urma unei operații de hernie de disc mama mea a primit decizia de pensionare temporară cu o pensie de 51 de lei/lună. Mentionez faptul ca are o vechime de 3 ani, 6 luni si 12 zile si pe întreaga perioadă a beneficiat in total de 7 luni si 15 zile concediu medical, are vârsta de 46 ani si a beneficiat pe întreaga perioadă contractuală de salariul minim pe economieiar gradul de invaliditate primit este 3. Ma poate ajuta cineva cu o suma aproximativa in urma acestor date?
Ultima modificare: Joi, 3 Ianuarie 2019
Nycky90, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:30, 3 Ianuarie 2019
Va primi indemnizatia minima pentru pensionari in suma de 640 lei.

Carp Mircea a scris:

Va primi indemnizatia minima pentru pensionari in suma de 640 lei.

Ceea ce ma induce in eroare este ca in decizie, scrie: "pensie asigurari sociale:51 lei; total drepturi: 51 lei". Ce reprezintă aceasta?
Atat este pensia pentru anii lucrati.
Repet:
Va primi 640 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia gradul 3 Emese andy Emese andy Buna ziua.Ma numesc barabas andrea si am 38 de ani..Am primit pensia de boala gradul 3 dupa o boala:tromboza venoasa cerebrala masiva.Am 15 ani 8 luni si 2 ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate. SorinBv SorinBv Bună ziua! Am depus dosarul de pensionare pe caz de invaliditate cod pensie n22 și am primit decizia din care reiese ca am pensie de 222 de lei,și vreau sa ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala temporara. macsinciuc viorel macsinciuc viorel am fost operat in luna februarie cu diagnosticul hernie de disc cu paralizie la piciorul stang.medicul a precizat ca trebuie a ma pensiona pe caz de boala. A ... (vezi toată discuția)