avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestare hotarare definitiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestare hotarare definitiva

Am avut un proces pe fond funciar cu vecinii. Imi lipsesc peste 100 mp teren. Stiu unde esteterenul. Cel care il ocupa a invocat la un termen prescriptia achizitiva. I s-a refuzat. Atunci a aflat ca ocupa si un drum lateral care face parte din domeniul public. Fara sa am cunostinta, a demarat proces separat cu Primaria si Prefectura. In final a avut castig de cauza. Cu hotararea a mers la Primarie pt a i se trece din public in privat acea cale de acces pe motiv ca este inclusa in suprafata din hotarare. Nu se face trimitere in hotarare la planul cadastral sau ca acolo se afla domeniul public. Instanta nu a stiut aceste aspecte. Primaria a decis trecerea din public in privat, gratuit, a acestei cai de acces. Hotararea este din 2015. Ce se mai poate face pentru a o anula, sa zic?

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva incorecta-nelegala Anatol2017 Anatol2017 Am avut un proces pe fond funciar cu vecinii. Imi lipsesc peste 100 mp teren. Stiu unde este terenul. Cel care il ocupa a invocat la un termen prescriptia ... (vezi toată discuția)
Atribuire suprafata de teren - probleme cezarad cezarad Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o problema. Bunicii mele i s-a atribuit in anul 1985 de catre Consiliul Popular teren in folosinta de ... (vezi toată discuția)
Ajutor rectificare suprafata intabulata sethm1980 sethm1980 In anul 2004 am cumparat o locuinta retrocedata in baza legii 10, ce face parte dintr-un imobil mai mare. La momentul cumpararii spatiul de locuit era ocupat ... (vezi toată discuția)