avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

Bună ziua am și io o întrebare mia fost reținut permisul de conducere pe 90 de zile io aparțin de Călărași dar am dat pe București de oare ce am avut mutație pe București știți de unde pot sa îl ridic
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 18:56, 3 Ianuarie 2019
Bună ziua,

Se ridică de la unitatea care l-a emis, deci Călărași. Puteți încerca totuși să să faceți o cerere să vă fie trimis unde aveți mutație poate vi-l trimit (e alegerea lor dacă o fac sau nu)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permise suspendat Marian moise64 Marian moise64 Bună ziua am și io o întrebare mia fost reținut permisul de conducere pe 90 de zile io aparțin de Călărași dar am dat pe București de oare ce am avut ... (vezi toată discuția)
Permis conduccere suspendat - de unde il pot ridica AlexNGR AlexNGR Buna ziua, Am urmarit discutiile existente in aceasta sectiune de forum, dar am nevoie de o lamurire referitoare la ridicarea permisului meu de ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere tatianato tatianato Buna seara! Anul trecut in martie sotul meu a avut un accident rutier cu masina politiei in Calarasi.Vinovat sotul meu, nu a vazut indicatorul cedeaza ... (vezi toată discuția)