avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Încadrare handicap
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Încadrare handicap

Tatăl meu diagnosticat cu cataracta la ambii ochi (operat la unul dintre ei)dar cu degenerescenta maculară i a fost refuzata încadrarea Intr un grad de handicap pe motivarea că este operabil și nu i se poate atribui un grad de handicap.Medicii au conchis că operația la al doilea ochi nu este justificată deoarece degenerescenta maculară este severa.Pe hotărâre scrie că pot contesta în contencios.Intrebarea este dacă înainte de a ataca in contencios mai pot face ceva?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:30, 3 Ianuarie 2019
Contestația în instanță în interiorul termenului legal este singura cale de atac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare grad handicap tuilleries tuilleries Buna ziua. Sunt functionar public, contract perioada nedeterminata. Am fost diagnosticata cu cataracta maculara, ceea ce presupune operatie de cataracta in ... (vezi toată discuția)
Persoana fara nici un venit evghenii evghenii Buna ziua , mama mea nu a lucrat cu carte de munca niciodata, a avut un ajutor de handicap 232 ron pentru ca este aproape nevazatoare din cauza diabetului ... (vezi toată discuția)
Incadrare grad handicap vizual (are rost sa ma agit?) fergus fergus Buna ziua. Stiu, imi veti spune ca singura institutie careia ma pot adresa si care imi poate spune daca ma incadrez sau nu intr-un grad de handicap este ... (vezi toată discuția)