avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Stare se insolvabilitate
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Stare se insolvabilitate

Buna ziua! Am o intrebare mia venit acasa o decizie de răspundere solidară de pe o firma de care nu mai stiu nimic. A fost constatată starea de insolvabilitate a firmei si au ramas datorii acumulate 15359 lei. Iar stingerea lor în caz că nu se va achita o vor face prin măsuri de executare silită. Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 18:46, 3 Ianuarie 2019
Bună ziua,

Respectați hotărârea sau faceți apel. Apelați la un avocat dacă nu vă descurcați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stare de insolvabilitate bgigi bgigi Am o datorie de 21.109 obligatii fiscale pt un srl .Astazi am primit de la Finante un proces verbal de declarare a starii de insolvabilitate.(deoarece firma nu ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a administratorului mobilabpd mobilabpd in perioada 2008-2009 o S.C. a acumulat niste datorii. In 2010 a inceput executarea silita a fostului administrator in timpul caruia s-au acumulat ... (vezi toată discuția)
Contestatie la p.v. de insolventa de la anaf eurosacc eurosacc Sunt actionar la o firma cu 95% actiuni si sotia cu 5%, datorita situatiei financiare grele din anul precedentam acumulat o datorie de 16.593 lei, din care ... (vezi toată discuția)