avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stagii lunare neplatite de angajator
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stagii lunare neplatite de angajator

Buna seara, mi-am facut cont online pe CNPP si am descoperit ca un fost angajator nu a depus declaratiile nominale pentru perioada 2006-2008, ca atare imi lipseste perioada din stagiile lunare de cotizare. In ce fel imi este afectata viitoarea pensie (in carnetul de munca perioada respectiva este evidentiata ca fiind lucrata)? Cum pot remedia problema (firma respectiva este acum in faliment)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:22, 4 Ianuarie 2019
Mergeti la lichidatorul societatii si explicati situatia ... se pot depune acum acele declaratii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa vechime maria dinca maria dinca Buna seara, De curand mi-am facut cont online pe CNPP de unde mi-am scos stagiile de cotizare. Am constatat ca imi lipseste perioada cu stagiile lunare de ... (vezi toată discuția)
Date lipsĂ vechime În baza electronicĂ gnstanescu gnstanescu Bună ziua și la mulți ani pe 2022! Am o problemă: deși mi-am făcut cont de autentificare pe site-ul CNPP.RO, în contul meu nu apare înregistrat nimic ... (vezi toată discuția)
Cum se face dovada muncii prestate (legal) in trecut, daca nu este evidentiata in cartea de munca? gabryel82 gabryel82 Buna ziua! In perioada aprilie - septembrie 2006 am fost angajat full-time, cu contract de munca, la sucursala din Resita a unei banci comerciale. In perioada ... (vezi toată discuția)