avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturi asupra copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturi asupra copilului

Buna seara,k tata in urma unei despartiri in concubinaj...ce drepturi imi revin asupra copilului..avand 3 ani...pot avea perioade sa petreaca timp la mn?
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 02:18, 4 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.binenteles.
Luati lagatura cunun avocat si cereti prin ordonanta si fond program extins de relatii personale dar va trebui sa platiti si pensie de intretinere.
Programul trebuie sa fie maxim dar si real, cu cat cereti mai mult cu atat o sa obtineti mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț de soț infidel și dezinteresat de copil. ce șanse am să obțin autoritatea părintească exclusivă? alex1an alex1an buna ziua.cine ma poate ajuta si pe mine cu un sfat.as dori sa intentez divort dat fiind faptul ca sotul e plecat de 8 luni din tara si de 4 luni are o amanta ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie de întreținere stabilită prin înțelegere, fără hotărâre judecătorească, în luna de vacanță. care pot fi consecințele legale în această situație? CostinIancu CostinIancu Buna ziua! Avem urmatoarea situatie: acum opt ani, in urma unei relatii de concubinaj (nu am fost casatoriti) am devenit parinte. Dar la scurt timp dupa ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna legături personale cu copilul? bună seara! tatăl ... Adevar2 Adevar2 Ce inseamna legături personale cu copilul? Bună seara! Tatăl fetitei mele ( rezultata dintr-o relație de concubinaj ) lucrează în străinătate ... (vezi toată discuția)