avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trebuie alt contract de vanzare -cumparare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Trebuie alt contract de vanzare -cumparare?

Buna ziua.In anul 2016 m-am recasatorit cu acelasi barbat de care am divortat in urma cu 16 ani.In anul 2012 se trecuse apartamentul pe numele fiicei mele cu clauza viagera.In acel contract se specifica ca este necasatorit...Intrebarea este ca trebuie sa facem la notar alt act de vanzare-cumparare sau ramane valabil asa cum este.Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ramane valabil asa cum este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Starea civila a vanzatoarei unui imobil Vranceanud Vranceanud Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea chestiune, care este mai neobisnuita. Am cumparat azi un apartament in Bucuresti, de la o doamna, care s-a ... (vezi toată discuția)
Incheiere act aditional la un contract de vanzare-cumparare locuinta Am incheiat un contract de vanzare -cumparare, cu plata in rate cu persoana juridica in 1999. In prezent am divortat , si m am recasatorit , iar ratele sunt in ... (vezi toată discuția)
Desfacerea unui contract de vanzare cumparare cu habitatie viagera dragaeugen dragaeugen in anul 2014 mi-am vandut apartamentul proprietate personala,cumparat inainte de a ma casatori,fiind in divort cu sotia ,am cumparat cu banii obtinuti un alt ... (vezi toată discuția)