avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Geam Spart Compartiment Tren - Ce patesc?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Geam Spart Compartiment Tren - Ce patesc?!

Buna ziua, eram intr-o seara cu niste prieteni in tren si ne intorceam acasa. Tin sa precizez ca eram la o statie distanta de gara noastra. Eram 5 persoane in compartiment, iar unul dintre prieteni a iesit din compartiment iar eu cu inca un baiat ne-am prefacut ca tinem foarte tare de usa compartiementului, Baiatul din afara a tras foarte tare de usa si s-a spart geamul. Din cate am inteles astazi controlorul a facut reclamatie la politie! Ce se poate intampla? Mama mea este plecata in strainatate iar eu stau doar cu bunica mea care are procura asupra mea.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:35, 4 Ianuarie 2019
Buna ziua,
Cel mai ok ar fi pentru dvs., dupa parerea mea, sa luati legatura cu cineva din cadrul CFR-ului din zona dvs., ( impegatul din gara, controlorul dupa ruta respectva, etc.), sa povestiti cele intamplate precum si faptul ca va angajati sa platiti prejudiciul cauzat in schimbul retrageri plangeri. O impacare amiabila.
Ce varsta aveti?
Am varsta de 16 ani, Toti care erau in compartiment sunt sub 18 ani. In jur de cati RON o sa fie prejudiciul?
Am varsta de 16 ani, Toti care erau in compartiment sunt sub 18 ani. In jur de cati RON o sa fie prejudiciul?
Sincer, nu stiu cat sa coste un asemenea geam si manopera, poate cateva sute de lei...
Dar eu cred ca merita decat alternativa... sa va depisteze, sa va cheme la politie pentru declaratii, sa cheme parinti pentru ca sunteti minori, si altele...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condiții inadmisibile de călătorit cu trenul Andreea CC Andreea CC Bună ziua. Acum doua zile am călătorit cu trenul pe ruta București Obor - Constanța în niște condiții mizere: se fuma în tot trenul în ... (vezi toată discuția)
Amenda cfr pe nedrept DanielaCC DanielaCC Buna, Am primit o amenda din partea CFR de 600 de RON de acum 2 luni, pentru ca nu am avut bilet pe o ruta de aproximativ 70 Km cu destinatia Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Conform carei legi te da jos din tren daca calatoresti fara bilet? alexmari alexmari Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire, in cazul calatoriei pe tren fara bilet, care este articolul de lege care reglementeaza datul jos din tren? Am citit ... (vezi toată discuția)