avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Condiții inadmisibile de călătorit cu trenul
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Condiții inadmisibile de călătorit cu trenul

Bună ziua.
Acum doua zile am călătorit cu trenul pe ruta București Obor - Constanța în niște condiții mizere: se fuma în tot trenul în compartimente, nu doar la ușă, se scuipa semințe pe jos și se aruncau ambalaje peste tot.
Am întrebat controlorul ce se poate face în situația asta și mi-a zis că nimic, nici poliția nu se bagă.
La finalul călătoriei mă dureau ochii și nasul de atâta fum. Aș dori să știu unde aș putea să fac o reclamație pentru a stopa aceasta situație. Este un tren de navetiști, deci lucrurile durează de multi ani în stilul acesta.
Mulțumesc pentru ajutor.
O zi frumoasa
Cel mai recent răspuns: Andreea CC , utilizator 09:55, 9 August 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati conducerea CFR; protectia consumatorului, Garda de mediu, organele de politie, conducerea IGPR, etc. Trimiteti toate aceste sesizari in scris. Cautati pe net, adresele de mail ale acestor institutii si puteti sa le trimiteti mail-uri... daca aveti si poze din acest tren ar fi si mai bine. Puteti sesiza chiar si presa si televiziunile cu privire la acest aspect, mentionand ca organele de control ale statului nu-si fac datoria.
Așa voi face. Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform carei legi te da jos din tren daca calatoresti fara bilet? alexmari alexmari Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire, in cazul calatoriei pe tren fara bilet, care este articolul de lege care reglementeaza datul jos din tren? Am citit ... (vezi toată discuția)
Abuz în serviciu controlor cfr nea_marin nea_marin Bună ziua! Pe scurt: V-aș ruga, vă rog frumos, să mă sfătuiți unde este cel mai bine să depun o plângere pentru abuz în serviciu contra ... (vezi toată discuția)
Curatenie Dana Marin Dana Marin Ce se poate face impotriva unei femei nesimtite care iese in fiecare zi din apartamentul ei cu punga cu seminte si le scupia pe holuri si in lift, tot parcul? ... (vezi toată discuția)