avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Curatenie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Curatenie

Ce se poate face impotriva unei femei nesimtite care iese in fiecare zi din apartamentul ei cu punga cu seminte si le scupia pe holuri si in lift, tot parcul? Zilnic se face curatenie, si ea zilnic isi bate joc, face mare mizerie.
I s-a spus sa nu mai faca si ea continua.
E o femeie de 50 de ani.
Cel mai recent răspuns: dana ionescu , utilizator 18:55, 23 Aprilie 2009
Cred ca ar trebui sa va adresati Primariei, pentrua fi sanctionata intr-un fel.
top dan a scris:

Cred ca ar trebui sa va adresati Primariei, pentrua fi sanctionata intr-un fel.

La primarie? Stiti la ce serviciu?
Prin hotarari ale Consiliilor Locale s-a interzis fumatul in locurile publice ( "fumatul este interzis in locurile publice , cu exceptia celor special amenajate"), ca si consumul semintelor si alte actiuni care duc la poluare si mizerie. Incalcarea acestor reglementarii poate fi sanctionata de politia comunitara, imputernicitii primarului, etc. Stiam acest lucru de cativa ani buni, dar acum cateva zile am vazut un grup de 3 politisti comunitari si i-am intrebat daca mai sunt in vigoare aceste prevederi. Au confirmat ca acestea sunt in vigoare dar nu se pot aplica deoarece amenzile stabilita sunt foarte mari, ceva de genul 700 ron pentru fumat pe strada si ca nimeni nu ar plati aceste amenzi, la fel ca cele pentru seminte. Acest dialog a avut loc intr-o parcare mare (langa masina mea erau chistoace de tigari si alte gunoaie) in timp ce 2 din politisti scuipau cojile semintelor pe care le consumau iar al 3-lea tragea cu foc dintr-o tigara.
Nu si-au dat seama de ce i-am intrebat, "sunt aberanti, d-le, adica sa facem noi educatie cu nesimtitii" a comentat cel mai tanar.
Am plecat fara sa mai spun ceva.
Locul unde maninca semintele si face mare mizerie e proprietate privata.
Dana,
La Primarie, faceti o sesizare la dl. Primar. El cunoaste unde sa o dirijeze - dar dureaza... Pana una-alta, pregatiti-va martori, foto, etc.
Poate o angajati femeie de serviciu si asa, nu-si v-a bate joc de munca ei. Cu munca altora, este altceva, nu?
Succes!

Alte discuții în legătură

Mizerie si distrugere proprietate comuna Dana Marin Dana Marin Buna ziua si multumesc in avans pentru ajutor. Locuiesc intr-un bloc nou si am niste vecini tare nesimtiti. Ce fac dumnealor? Isi aduc mobila si, ca sa nu ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat de poliția locală pentru că am fumat în scara blocului, deci în spațiu privat. e legală amenda? Cryio Cryio Am primit o amenda de 100 RON pentru fumat in scara blocului de la Politia Comunitara pe premiza ca e ilegal fumatul in spatii publice inchise de 3+ pereti. Am ... (vezi toată discuția)
Bancuta de la scara blocului in ce conditii poate fi desfiintata? holyshit1128 holyshit1128 Buna ziua, Pe bancuta amplasata langa scara blocului se strang foarte multi tineri in fiecare seara, tineri care consuma alcool, mananca seminte si fac foarte ... (vezi toată discuția)