Ce se poate face impotriva unei femei nesimtite care iese in fiecare zi din apartamentul ei cu punga cu seminte si le scupia pe holuri si in lift, tot parcul? Zilnic se face curatenie, si ea zilnic isi bate joc, face mare mizerie.
I s-a spus sa nu mai faca si ea continua.
E o femeie de 50 de ani.
Pai avem femeie de serviciu. Tocmai ca dupa ce se termina curatenia ea scuipa semintele.
Groaznic.
Domnule Cioaca, s-au continuat postarile pentru ca eu am scris ca e vorba de proprietate privata, nu de publica si exemplul nu se poate aplica la noi aici. Pe proprietatea privata nu se aplica aceleasi legi ca pe cea publica.
Prin povestea de mai sus eu am vrut sa va explic faptul ca sunt un pic dezamagit de cei la care noi apelam pentru a aplica legea . Adica eu reclam "organului", celui care trebuie sa-l sanctioneze pe fumatorul sau mancatorul de seminte in locuri publice, iar acest reprezentant al statului, al autoritatii publice incalca la randul lui normele de conduita sau legislatia.
Indiferen ca este domeniul public sau privat, atunci cand se incalca aceste norme, noi trebuie sa apelam la reprezentantii acestia sa ia masuri. Ar trebui ca acestia sa fie exemple in comportament si respectarea legii. Pot compara aceasta situatie si cu unii alesi in conducerea asociatiei care au restante, care nu respecta hotararile adunarii generale, etc. Acestia nu au cum sa reprezinte asociatia unde majoritatea proprietarilor sunt oameni corecti si cinstiti.
Domnule, ce vorbim noi aici? Daca a picat avionul de la Balotesti odata inseamna ca toate avioanele pica?
Eu nu am vazut nici un politist mincind seminte, niciodata.
Daca dumneata ai vazut unul nu inseamna atunci ca toti maninca seminte si de aceea nu aplica legea.
Asa m-as lipsi de comentariile fara rost ale unora la subiectele postate de mine....
Chiar ma aflu pe acest forum ca sa aflu ceva nu ca sa incurc sau sa ma bag in seama.
Nu sunt la virsta la care scriu pe forumuri pentru ca nimeni nu ma mai asculta.
Situatie delicata,totul tine de bun simt! Nu cred ca Primaria se implica in organizarea interna a asociatiei cred ca presedinta impreuna cu comitetul sa gaseasca o modalitate sau o decizie de rezolvare( sa o avertizeze in scris).