avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mizerie si distrugere proprietate comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mizerie si distrugere proprietate comuna

Buna ziua si multumesc in avans pentru ajutor.
Locuiesc intr-un bloc nou si am niste vecini tare nesimtiti. Ce fac dumnealor? Isi aduc mobila si, ca sa nu murdareasca la ei in casa, o lasa pe hol, o sprijina de pereti. Asa au stricat peretii care au fost scrijeliti si zugraveala de asemenea. Tot dumnealor au zgariat si peretii liftului nou nout si foarte elegant, tot cu asemenea miscari.
In urma mobilierului depozitat pe hol a ramas mizerie pe care nu binevoiesc s-o curete si eu sunt obligata sa suport mizeria lor. Femeia la curatenie curata dar nu si in week end, pina atunci eu trec prin gunoaiele lor.
Tot acesti vecini scuipa coji de seminte in lift si pe holul blocului si pe etajul nostru atunci cand ies la plimbare, des. Sunt exasperata si nu stiu ce sa fac. De vorbit cu ei nu se poate vorbi pentru ca injura, sunt de foarte proasta calitate. Am incercat, am pus si niste afise. Le rup si isi vad de treaba mai departe.
Nici sa-si bata joc de curatenia si de proprietatea mea nu-mi convine. Eu nu am nici o sansa sa le fac educatie pentru ca sunt... neamuri proaste, fara scoala si fara obraz. Li se pare ca li se cuvine sa-si lase mobila pe hol, in loc s-o duca in casa lor, sa-si strice proprii pereti, sa faca mizerie acolo, nu unde e si proprietatea celorlalti. Pe acest etaj mai sunt chiriasi si pe aia nu-i intereseaza problema, eu sunt singura proprietara, asa ca eu singura trebuie sa ma lupt cu asta. Asociatia de proprietari e ca si inexistenta.
Poate cineva sa-mi dea o solutie ce sa fac ca sa se termine cu mitocania?
Cel mai recent răspuns: Dana Marin , utilizator 13:53, 14 Decembrie 2009
Sesizati in scris asociatia de locatari. Tocmai acesta este rolul asociatiei...sa reprezinte interesele proprietarilor...
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Decembrie 2009
Rodica Ciobanu, Avocat
Chiar maine fac o cerere scrisa. Dar ce poate asociatia face in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul sau asociatia? Costica33 Costica33 La noi la bloc exista cineva (nu stim inca cine) care fumeaza in lift, pe holuri, scuipa coji de seminte peste tot, face tiganie, ce mai! A cui credeti ca e ... (vezi toată discuția)
Vecin mizerabil!! Aiorga Aiorga Buna! Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje.Locatarii sunt de bun simt, atat de simtiti incat nici unul nu isi face curaj sa ii atraga atentia unui vecin care e ... (vezi toată discuția)
Lucrare la negru in bloc mic57 mic57 Un proprietar isi renoveaza apartamentul din bloc, iar lucratorii au produs o mizerie de nedescris in lift, in hol si pe palier, de aproape doua saptamani. ... (vezi toată discuția)