avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... lucrare la negru in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

lucrare la negru in bloc

Un proprietar isi renoveaza apartamentul din bloc, iar lucratorii au produs o mizerie de nedescris in lift, in hol si pe palier, de aproape doua saptamani. Proprietarul nu locuieste in bloc. Am primit numeroase plangeri de la vecini, in calitate de presedinte al Asociatiei, si prin urmare am solicitat proprietarului contractul de executie pentru ca sa stiu cui sa ma adresez pentru prejudicii, mizerie si deteriorarea cabinei liftului. Nu exista contract. Cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:19, 15 Mai 2019
Putati incerca cu o plangere la politia locala pentru munca la negru...dar asta cand sunt dumnealor la lucru, sa i prinda acolo...
Cat despre mezeria lasa de acesti lucratori...puteti strage dovezi (poze, plangeri ale vecinilor, etc.) si imputa costurile curateniei.
Multumesc mult pentru raspuns. Politia locala are astfel de atributii? Adica poate verifica munca la negru, contract, autorizare, etc ?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Mai 2019
mic57, utilizator
Din ce cunosc...au...
Sau puteti merge direct la ITM unde puteti reclama munca la negru*.
Daca-i si prind la munca...cu atat mai bine...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mizerie si distrugere proprietate comuna Dana Marin Dana Marin Buna ziua si multumesc in avans pentru ajutor. Locuiesc intr-un bloc nou si am niste vecini tare nesimtiti. Ce fac dumnealor? Isi aduc mobila si, ca sa nu ... (vezi toată discuția)
Camera de supraveghere betton betton ce pot face in situatia in care un vecin a montat o camera de supraveghere in spatiul comun (casa scarilor)? mentionez ca aceasta camera este indreptata spre ... (vezi toată discuția)
Lucrari de zugravire casa blocului victor1906 victor1906 Buna ziua. Din initiativa unui locatar al blocului , vecin cu mine , sau inceput lucrari de zugravire la casa scarilor din bloc. Procedeaza ilegal , deoarece ... (vezi toată discuția)