avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Va rog, graficul de lucru se inregistreaza si se aproba de directorul institutiei? care sta la baza intocmirii pontajului pentru final de luna (personal bugetar)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:17, 5 Ianuarie 2019
Programul de muncă şi modul de repartizare a acestuia pe zile sunt aduse la cunoştinţă salariaţilor şi sunt afişate la sediul angajatorului. (art.117 C.mun.)

Asadar, in privinta stabilirii programului de munca si a modului de repartizare a acestuia pe zile angajatorul este cel care decide si aproba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb de noapte. Walter1 Walter1 Am mai pus o data întrebarea,si cred ca nu am formulat-o corect. Este legal sa i se impună unui angajat să lucreze consecutiv doua saptamini schimbul de ... (vezi toată discuția)
Grafic de lucru lunar, afisare andreeaacosteaa andreeaacosteaa Lucrez intr-un spital de stat, unde se lucreaza conform unui grafic de lucru intocmit lunar, de catre asistenta sefa. Problema este ca acest grafic se afiseaza ... (vezi toată discuția)
Grafic de lucru si pontaj felixadia felixadia Buna ziua. Lucrez intr-o sectie cu paturi in domeniul medical si as vrea sa stiu cine este persoana abilitata, conform legii, care trebuie sa intocmeasca ... (vezi toată discuția)