avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli deductibile la un medic de familie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli deductibile la un medic de familie

Care sunt cheltuielile deductibile pt.un medic de familie care cumpara cabinetul in care isi desfasoara activitatea cu un credit bancar?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:59, 24 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt cheltuieli deductibile dobânzile aferente creditului bancar luat pe cabinetul individual pentru cumpararea acelui spatiu in care isi va desfasura activitatea.
Sunt cheltuieli deductibile și cele efectuate pentru întreținerea, reparatia și funcționarea spațiului folosit pentru desfășurarea activitatii cabinetul individual daca aveti facturile cu bon fiscal sau chitanta luate pe cabinet.
Dar cheltuielile cu amortizarea ?

george-neagu a scris:

Sunt cheltuieli deductibile dobânzile aferente creditului bancar luat pe cabinetul individual pentru cumpararea acelui spatiu in care isi va desfasura activitatea.
Sunt cheltuieli deductibile și cele efectuate pentru întreținerea, reparatia și funcționarea spațiului folosit pentru desfășurarea activitatii cabinetul individual daca aveti facturile cu bon fiscal sau chitanta luate pe cabinet.

Da, amortizarea este cheltuiala deductibila. Doamne, cum sa nu fie?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Ianuarie 2020
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile cabinetpsih cabinetpsih Buna ziua! Sunt titular al unui cabinet individual psihologic de aproximativ un an. Am rugamintea sa-mi spuneti concret care sunt cheltuielile deductibile ... (vezi toată discuția)
Declaratie 200 adrianoanea adrianoanea Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o opinie legata de ce aume se incadreaza ca si cheltuiala deductibila, in cazul in care ca si persoana fizica, dupa ... (vezi toată discuția)
Sediu inchiriat, dotare cu aer conditionat foneagheorghe foneagheorghe Buna ziua, Sunt pfa practician in insolventa, am sediul inchiriat legal si doresc sa stiu cum pot deduce plata pentru o instalare de aer conditionat ... (vezi toată discuția)