avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Raport evaluare cladire in proprietatea unei societati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Raport evaluare cladire in proprietatea unei societati

O societate are in proprietate o cladire incepand cu luna iulie 2016. Cand trebuie evaluata cladirea astefel incat sa se incadreze in cei 3 ani pentru actualizarea valorii impozabile, la 31.12.2018 sau 31.12.2019?
Cel mai recent răspuns: pytyck , utilizator 11:11, 5 Ianuarie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod fiscal 2016, impozit cladiri mixte buge buge Am avut un PFA cu sediul social intr-o garsoniera proprietate personala. Incepand cu 1 ian 2016 am suspendat activitatea din motive medicale . Am decontat ... (vezi toată discuția)
Calcularea impozitului la cladirile nerezidentiale AurelianStudent AurelianStudent buna ziua, stie cineva daca este obligatoriu sa facem evaluarea cladirii pentru a plati impozit la o cladire inchiriata unei societati care desfasoara ... (vezi toată discuția)
Impozite locale 2016 flo72 flo72 Buna seara, In noul Cod Fiscal care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2016 se precizeaza ca valoarea impozabila pentru cladirile nerezidentiale se ... (vezi toată discuția)