avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical după întoarcerea la munca din ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical după întoarcerea la munca din ccc

Bună ziua ! M.am întors la serviciu din ccc . După o luna de zile am răcit. .Am urmat 2 tratamente iar doctorița după ce am văzut ca nu îmi trece mi.a prescris antibiotic și medical 5 zile
Le serviciu unde abia sunt angajata îmi refuza medicalu și sa mil plătească pt ca nu am minim 6 luni lucrate.
Este normal ?

Alte discuții în legătură

Calcul suma aferenta concediului prenatal Ilenuca Mare Ilenuca Mare Buna seara, In 2016 am intrat in CCC (optiune de 2 ani), in 5 martie 2018 am renuntat la CCC, m.am intors la serviciu, dar am intrat direct in concediu ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de necropsie la caine ptr a da in judecata un medic veterinar? maryana8090 maryana8090 buna ziua,as dori sa stiu daca am nevoie de necropsie la caine ptr a da in judecata medicul veterinar care la tratat gresit si la distrus, ?spun asta ca dupa 6 ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan ingerulnegru ingerulnegru buna ziua stie cineva daca exista un articol de lege prin care daca parchez masina 20m adica sub 50m nu se considera infractiune? pe acest lucru si-a ... (vezi toată discuția)