La fiecare inceput de an cand doresc sa achit impozitele pentru casa si auto ma lovesc de aceeasi situatie: nu mi se permite achitarea acestora pana cand nu achit mai intai amenzile date de Politia Rutiera, stranse in anul precedent. Motivez asta prin Procese Verbale nesemnate sau contestate de mine pentru abuzuri sau vicii de procedura a organului constatator. Ultima data, la ghiseu am cerut in mod expres sa mi se confirme in scris ca mi se refuza achitarea impozitului dat fiind refuzul meu de a plati amenzile, tipa a refuzat sa faca acest lucru.
Acum intrebarea: va rog frumos, exista vreo Lege/Ordonanta care leaga amenzile de taxele locale sau este un abuz. Daca da, care ar fi acestea ?
Multumesc !
Legatura intre amenzile aplicate si taxele locale ,o constituie ca sunt inregistrate in evidenta dvs de rol,iar autoritatea fiscala detine obligatia recuperarii tuturor debitelor ,indiferent de dorinta dvs .
Referitor la PV ,daca cererile intreprinse de catre dvs ,intruneau conditiile legale de contestare ,autoritatile competente ar fi dispus anularea acestora,situatie inexistenta din cele relatate de catre dvs.
Nu exista niciun act normativ care sa le permita celor de la Finante sa conditioneze primirea sumelor datorate cu titlu de impozit de plata celor datorate cu titlu de amenzi.
Nu exista niciun act normativ care sa le permita celor de la Finante sa conditioneze primirea sumelor datorate cu titlu de impozit de plata celor datorate cu titlu de amenzi.