avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pensie de boala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pensie de boala

Buna ziua.Cum sa procedez daca eu si sotul meu suntem pensionati pe caz de boala,eu din 21 dec 2018.Avem venit 640 ron /persoana.Locuinta este sociala cu chirie.Putem beneficia de subventie la caldura?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:58, 5 Ianuarie 2019
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru acordarea ajutorului cu energie termică, limita venitului mediu net lunar pe membru de familie este de 786 lei în cazul familiilor şi 1.082 lei în cazul persoanei singure.

Cum aveti un venit de 640 lei/pers puteti beneficia de ajutor pentru incalzire.

Trebuie sa depuneti o serie de acte doveditoare privind componenţa familiei şi veniturile acesteia la primaria localitatii unde aveti domiciliul la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului pentru a beneficia de ajutor, discutati si cu administratorul sa va ajute in acest demers.

Modelul de cerere pentru acordarea ajutorului il obtineti de la primarie.

Pentru orientare gasiti in link-ul urmator mai multe informatii privind modul de acordare al subventiei
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutoare caldura irinabob irinabob buna ziua,care ar fi conditiile ptr a putea beneficia de reducere la incalzirea centralizata(centrala proprie),va rog? (vezi toată discuția)
Ajutorul de incalzire defcon defcon poate fi blocat ajutorul de incalzire daca singurele venituri sunt o inchiriere si alocatia a doi copii ? veniturile sunt in total de 434 ron. si nu mai am ... (vezi toată discuția)
Subventie intretinere redsofie redsofie Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa aflu daca mama mea beneficiaza de subventie la intretinere. Locuieste la oras,singura, intr-un apartament cu 2 camere ... (vezi toată discuția)