avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu minim

Buna ziua,Sunt angajat ca sofer profesionist la o firma de transport marfa (Gartner Eurotrans Romania SRL.)cu salariul minim pe economie. Menționez ca am studii superioare. Va rog sa imi spuneti de ce salariu minim voi beneficia incepand cu 1 Ianuarie 2019,in urma modificarii legii salarizarii date.
Va mulțumesc,anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:36, 5 Ianuarie 2019
2080 lei brut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație doctorat 2019 robert_ianos robert_ianos Care va fi cuantumul indemnizației de doctorat in anul 2019 având în vedere majorarea salariului minim pe economie (2080) și introducerea salariului minim ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie de hrana eduardvl eduardvl Calcul indemnizatie de hrana Buna dimineata, Am o intrebare cu privire la calculul indemnizatiei de hrana, pentru personalul contractual, nivel studii ... (vezi toată discuția)
Stabilire salar functionar public cu studii superioare adela67 adela67 De ce mi s-a recalculat salariul raportat la minimul pe economie de 2080 lei si nu 2350 stabilit pentru studii superioare? (vezi toată discuția)