Buna am o intrebare daca dupa 8 ani de relație au rezultat doi copii de 5 si 7 ani de doi ani jumătate stau la mn stabilid de comun acord,cand tatal dorește sa ii vada sa vina sa ii vada sau iea in weekend nerespectand acest lucru adica suna spund copiilor ca vine sa ii ia dar nu aparea a luat copii de 4 sau 5 ori si a trimis doua pachete. Din cauza ca acum cateva luni in urma a sunat si ca vine să ii iea si nu a mai veni si a venit dupa 3 sau 4 zile fara anute a luat copii de la cumnata eu find la magazin pe la ora 17 seara aducandui la ora 23:30. 00:00 am decis sa il dau in judecata pt pensia alimentara. Primind citatia acasa tatal copiilor ma suna si imi spune in felul urmator el o sa ceara testul de parteneriate si custodia unui copil!!! Testul de parteneriate sunt cu totul deacord poate sal faca si repete de 100 de orii a lui sunt! Intrebarea este urmatoarea daca imi poate separa copii
Doar daca instanța apreciază că ar fi 8n interesul minorilor ar proceda la separare.
Ca regula, nu se procedează.asa dar sa va apărați în caz de pr9ces ca sa nu aveti surprize neplăcute.
Neliniștită
Danialina
Buna am o intrebare daca dupa 8 ani de relație au rezultat doi copii de 5 si 7 ani de doi ani jumătate stau la mn stabilid de comun acord,cand tatal ... (vezi toată discuția)
Custodie unica
livia26
Buna ziua,
In urma cu 9 luni l-am dat in judecata pe tatal copilului meu in varsta de 8 ani pentru ca nu avea grija de el,nu il suna,nu se interesa deloc ... (vezi toată discuția)
Cum procedez?
MYK272est
Buna ziua!
La program vizitare minor cu preluare de catre tata la domiciliul acestuia in primul si al treilea weekend al fiecarei luni, de vinerea seara ora ... (vezi toată discuția)